Start Website Hekleblogg Crochetblog Videos Facebook Links

Arkiv måned: desember 2011

Still here :)

20.12.2011 @ 17:03 i Litt av hvert / Misc 0 kommentarer

 

Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen den siste tiden, for en uke etter åpningen av utstillingen min, så døde en venn av meg:( Og det, i tillegg til at jeg hadde stresset veldig med utstilling og bidrag til Eplas julebok, gjorde at piffen gikk litt ut av meg en stund...

Jeg har masse nytt å legge ut på bloggen, deriblant det ferdige resultatet av rosen, bilder av nytt materiale jeg lagde til utstillingen, og såklart bilder og avisartikkel fra selve utstillingen. Jeg har også bilder av flere heklede ting, en 30-minutters tegning av en drage, som jeg fikk i "hjemmelekse" av en av elevene jeg er assistent for, og ett minneinnlegg om min venn, Jonas, som jeg skrev om ovenfor. Jeg har også over en time med video av prosessen av tegningen av rosen, så den skal jeg også få redigert og lagt ut på YouTube kanalen min etterhvert.

Men alt dette må vente til etter jul, for nå om dagene sitter jeg og lager julepresanger til familien min, og i julen har jeg ikke tenkt å gjøre annet enn å late meg og være med familie og venner mens jeg lader batterier til ett nytt år:)

----------------------------------------------------------------------

I haven´t posted much lately, cause one week after my art exhibition, a friend of mine died:( And that, combined with the fact that I´d been under a lot of stress with the exhibition and my contribution in Epla´s christmas book, kinda stole all of my energy, so I needed to take a step back for a little while....

I have a lot of new material for the blog, for instance the final result of the rose, pictures of new material that I made for the exhibition, and of course pictures and a newspaper article from the exhibition. I also have pictures of several crocheted items that I made, a drawing of a 30-minute dragon, that was a "homework assignment" I got from one of the pupils I´m working as an assistant for, and there will also be a memorial post about my friend, Jonas. After drawing the rose, I also have like an hour of video material, and I´m going to edit that, and eventually post it on my YouTube channel.

But all this has to wait until after Christmas, cause now a days I´m working on Christmas presents for my family, and over the holidays I don´t intend to do anything but being lazy and spending a lot of time with my friends and family, while I´m recharging my batteries.

----------------------------------------------------------------------

Siden jeg hater å skrive innlegg uten bilder, legger jeg ved en rask skisse jeg fant, tror jeg tegnet den rett før sommerferien.

Since I hate writing posts without pictures, I´m adding a quick sketch that I found, I think I drew it just before the summer holidays.

Utstyr: Trykkblyant - HB
Tools: Mechanical pencil - HB
ØNSKER ALLE SAMMEN EN RIKTIG GOD JUL OG ETT GODT NYTTÅR :D

I WISH YOU ALL A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR :D

xoxo,
Hege:))

 • HELdesign -
Tegneblogg/Artblog Bømlo
  Glad og kreativ jente, kommer fra Bømlo, men har bodd i Bergen de siste 4,5 årene.

  Driver eget firma (så nei, jeg tegner IKKE gratis), hvor jeg jobber som illustratør, kunstner og designer.

  Er designer for babykolleksjonen ENGLATROLL, som vil bli lansert høsten 2012. Følg med:D

  Utenom alt dette jobber jeg som elevassistent på en ungdomsskole.
  Har også prøvd meg litt på webdesign og har tidligere jobbet som tatovør:)

  Tegning og hekling er mine to største lidenskaper, og fingrene mine klør dersom jeg ikke får brukt dem til å skape ting. Det går sjelden en dag uten at jeg holder på med ett eller annet prosjekt, og jeg har alltid flere prosjekter på gang samtidig. Skulle helst hatt flere timer i døgnet:P

  Håper du hadde ett hyggelig besøk inne på bloggen min, kom gjerne tilbake:) Kontakt: hege@heldesign.com

  xoxo Hege:)

leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger B L O G G L I
S T E N . N E T

bloglovin

Facebook

EtsyEplaArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits