Start Website Hekleblogg Crochetblog Videos Facebook Links

Arkiv måned: juni 2010

WIP #3 - blyantportrett

17.06.2010 @ 20:50 i WIP - Work In Progress 26 kommentarer

Har ikke fått tegnet så veldig mye på portrettet siden sist, men litt lengre har jeg kommet:))Da blir det bloggpause til over helgen, for i morgen tar jeg med meg min veldig gode venninne, Elisabeth, og reiser til Bømlo en tur:D Hun har aldri vært der før, og gleder seg noe enormt:)) Enda godt at det faktisk skjer noe der når hun skal være med, for i helgen er nemlig den årlige grendacupen, der bygda samles for å spille fotball mot hverandre, og på kvelden er det grendacup-fest:D Jeg kan ikke spille i år pga ryggen min, så jeg får stille aktivt på sidelinjen, og enda mer aktivt på festen på kvelden,hehe:))

Ha en kjempefin helg alle sammen:D

xoxo,
Hege:))

HAR FÅTT EN KJEMPEFIN BLOGGVURDERING:D

Det er ikke alle bloggvurderinger som er like bra, mange skummer bare gjennom bloggene de vurderer og ser kun på bilder og design, men Benedikte, som vurderte min blogg, viste at hun faktisk har lest innleggene også, noe jeg syntes var veldig positivt, for det viser at hun faktisk la en innsats i vurderingen sin, og slike vurderinger er både gøye å lese og ikke minst gøye å få:D

Vurderingen hun ga meg:
Førsteinntrykk: Wow, hun er flink å tegne! Fin header og greit design.
Innlegg/bilder: Hun poster mange nydelige tegninger hun har laget. Også andre ting hun lager som feks heklating legger hun ut. Synes det er imponerende å se hvor flink hun er. Ellers skriver hun litt om hverdagen og om følelser. Hun skriver godt. Pluss for mange bilder i innleggene. Det virker som om hun har hatt en liten bloggpause, men oppdaterer ofte nå.
Oppsummert: Dersom du er interessert i tegning og håndarbeid er dette absolutt en blogg å lese. Tror jeg blir å stikke innom å titte flere ganger.
Terningskast: 5Tusen takk Benedikte for en kjempeflott vurdering, setter veldig pris på at jeg fikk bli en av de 3 du valgte ut, og tusen takk for alt det fine du skrev:D

Jeg har dessverre ikke noen ny tegning å poste idag, så ettersom jeg ikke liker å poste innlegg uten bilder legger jeg ved en av tegningene jeg har nedover langs høyre side på bloggen min:) Ettersom de er i små formater gir jeg meg selv lov til å poste dem i større formater iblant i mangel på nye tegninger:)

Denne lå først i mappen jeg åpnet, så da ble den den utvalgte. Den var ett oppdrag jeg hadde for en studentavis i Bergen for en bokvurdering.. min første tegning på trykk faktisk:D

Tegnet med blyant... den ble litt lys på de mørkeste feltene når jeg scannet den inn dessverre, er ikke slik på originalen..


Nå skal jeg tegne videre på portrettet av mormor, og forhåpentligvis får jeg gjort så mye at jeg kan poste WIP #3 i morgen:)

Ha en fin kveld:)

xoxo,
Hege:)

WIP #2 - blyantportrett

14.06.2010 @ 21:08 i WIP - Work In Progress 14 kommentarer

Har fått tegnet litt mer på portrettet av mormor idag.. en ting er sikkert, og det er at rynker tar TID å tegne!!!!!:-s Har endret en del på øynene siden i går, blir jo aldri fornøyd,hehe:P Får se om jeg får tegnet litt mer på det i morgen:)Ha en fin kveld:)

xoxo,
Hege:)

WIP #1 - blyantportrett

13.06.2010 @ 21:11 i WIP - Work In Progress 4 kommentarer

Jeg begynte på dette portrettet fordi jeg skulle gi det i 85-års gave til mormor, men det skulle jeg dessverre ikke få muligheten til:'-(

Men selv om jeg aldri får gitt det til henne har jeg bestemt meg for å gjøre det ferdig allikevel, så skal jeg heller gi det til mamma som ett minne etter mamma`n sin..

Så langt har jeg kommet til nå.. hun ser litt trist ut foreløpig, men det kommer seg etterhvert som resten av ansiktet hennes blir tegnet:) Bildet er tatt med mobiltelefonen min, så kvaliteten er deretter...
xoxo,
Hege:)

5-MINUTTERS TATOVERINGSSKISSE

13.06.2010 @ 11:44 i Sketches & Scraps 8 kommentarer

Satt og skisset litt mens jeg så på tv en kveld.. har tenkt å tatovere navnet på sønnen min, men vet ikke hvordan jeg vil ha tatoveringen, hvor jeg vil ha den eller hvor stor jeg vil ha den..

Så dette ble da første utkast mens jeg satt og lekte meg litt.. Tatoveringen kommer ikke til å se slik ut, dette var bare en 5-minutters doodle:) Det er mulig at jeg kommer til å jobbe videre utifra denne skissen, men sannsynligheten er stor for at dette utkastet blir helt forkastet og jeg starter helt på nytt:P

Bildet er ikke så veldig bra, ble tatt med mobiltelefonen min...


Er det forresten flere enn meg som har problemer med å laste opp bilder for tiden?? Bruker 3-4 førsøk før det går hver gang, får bare error.. skikkelig irriterende:-s

Ha en fin søndag:))

xoxo,
Hege:)

HEKLET BARNEKJOLE

12.06.2010 @ 23:39 i Hekling / Crochet 12 kommentarer

En av mine store lidenskaper utenom tegning er, som jeg har skrevet tidligere, hekling.. jeg startet med det da jeg gikk gravid med sønnen min fordi jeg kjedet meg noe grådig.. så jeg gikk og lånte meg en bok på biblioteket, heklet ett par småting utifra den, og oppdaget en ny lidenskap:D Hekling for meg er terapi.. når jeg setter meg ned med en heklenål og litt garn så slapper hele meg av:)

Det gikk ikke lang tid etter at jeg begynte å hekle før jeg kastet fra meg alt som heter heklebøker og oppskrifter, ettersom jeg syntes det ga meg for lite utfordringer. Jeg liker best å hekle mine egne ting, med ett bilde av hvordan jeg vil det skal se ut i hodet mitt, og så prøver og feiler jeg derifra:)

Da en god venninne av meg, Silje, fikk datteren sin Mari, ville hun gjerne at jeg skulle hekle en kjole til henne:) Jeg fant inspirasjon fra ett bilde av en heklet barnekjole fra USA, og satte i gang. Litt prøving og feiling ble det som alltid når en ikke har mønster å gå ut i fra, men det er det jeg liker best:) Og når en har ett bilde å gå ut i fra, så går det også raskere, for det er ikke så vanskelig å se hvordan det er heklet om bildet er bra nok. Jeg liker egentlig best å bare lage noe ut i fra mitt eget hode, men ettersom venninnen min likte kjolen på det bildet veldig godt, ble bildet brukt som mal.

Og slik ble resultatet...

Da setter jeg fra meg pc-en.. film og nybakte skillingsboller og kanelsnurrer venter.. nam nam:DØnsker alle en kjempefin lørdagskveld:D

xoxo,
Hege:)

REDESIGN AV BRETTSPILL

12.06.2010 @ 23:12 i Traditional Work 6 kommentarer

Her er en skoleoppgave jeg fant på den eksterne harddisken min tidligere idag, der vi fikk i oppgave å redesigne ett allerede eksisterende brettspill.

Jeg valgte ett lesespill, som etter min mening hadde ett forferdelig kjedelig design fra før :-s

Slik er det opprinnelige spillet...
opprinnelig spill

Til oppgaven måtte vi lage helt nye spillebrikker, selve brettspillet og også emballasjen..

Motivene jeg brukte på spillebrikkene og brettet.. malt i akvarell..


Her er ett par av de ferdige spillebrikkene...

Og her er hele spillet ferdig, med spillebrett , brikker og emballasje...Og ikke nok med at vi måtte designe alt, vi måtte også BYGGE selve spillet.. så da var det bare å sette i gang med å klippe og lime og brette i kartong..

Og slik ble resultatet...

xoxo,
Hege:)

NY LOGO TIL HJEMMESIDEN MIN

11.06.2010 @ 18:19 i Traditional Work 4 kommentarer
Og om ikke så lenge er den nye versjonen av hjemmesiden min klar til å lastes opp:D
Ønsker alle en kjempefin helg:D

xoxo,
Hege:)

Hjemmesiden min (slik den er for øyeblikket)

Gratulerer med overstått kjære minstelillebror:D

11.06.2010 @ 18:15 i Litt av hvert / Misc 0 kommentarer
23 mai ble min kjære "lille" (som er to hoder høyere enn meg) minstelillebror Anders 18 år:D
 
anders1 Anders

Som seg hør og bør hadde vi ett familieselskap for ham, og jeg fikk som vanlig ordre om å lage ostekake til ham, ettersom det er yndlingskaken hans:) Men jeg måtte ikke tro det holdt med å lage en, jeg måtte lage to, ettersom den ene skulle være til gjestene og den andre skulle være kun til ham!!!:P Så da var det bare å lage to da:)

Gratulerer med overstått Anders:D Kjempeglad i deg:)))

xoxo,
Hege:)
Hjemmesiden min
(den nye versjonen er snart klar)

Min siste hilsen..

11.06.2010 @ 17:35 i Hekling / Crochet 0 kommentarer

til min kjære mormor som døde 24 april i år:(Å hekle klær er en av mine store lidenskaper ved siden av tegning, og heklingen var min og mormor sin "ting", ettersom jeg var den eneste av barnebarna hennes som drev med det. Hun elsket å se hva nytt jeg hadde laget, og hekleoppskriftene hennes fikk jeg allerede for mange år siden. 

Da hun døde satt jeg igjen med ett stort tomrom ettersom mormor alltid har stått meg veldig nær. Og jeg hadde så lyst å gi henne en siste "gave" utenom den kransen jeg var med på sammen med alle søskenbarna mine.. og da slo det meg; Jeg ville hekle en blomsteroppsats til henne. Både fordi jeg aldri har sett noe lignende, og fordi jeg vet hun hadde elsket det!! Det eneste som irriterer meg er at jeg ikke hadde tenkt på å gi henne noe slikt mens hun fortsatt var i live:(

Oppsatsen tok meg to dager, jeg klarte akkurat å bli ferdig i tide til begravelsen. Jeg har heklet nelliker (fordi det var hennes yndlingsblomst), roser, noen småblomster og en påskelilje (for å minnes at påsken var den siste tiden vi hadde sammen), i tillegg til blader i forskjellige størrelser. Tilslutt satte jeg alt sammen til en oppsats.

Noen av blomstene før jeg begynte  å sette dem sammen...Den ferdige oppsatsen...I begravelsen...

Sånn, da lover jeg at jeg skal ha mindre triste innlegg fremover. Det er bare det at tapet av mormor har gått veldig inn på meg. Og i tillegg var det for 3 dager siden 1 år siden jeg mistet min kjære tante, så humøret har ikke vært helt på topp den siste tiden:( 

MEN..nå er det blitt sommer!!!:D (det var sommer i noen dager ihvertfall:P), og jeg kjenner inspirasjon og arbeidslyst sakte men sikkert kommer krypende tilbake.. så da skal jeg bli flinkere å poste innlegg her igjen:D

xoxo,
Hege:)

Hjemmesiden min (den nye versjonen er snart ferdig:D)

 • HELdesign -
Tegneblogg/Artblog Bømlo
  Glad og kreativ jente, kommer fra Bømlo, men har bodd i Bergen de siste 4,5 årene.

  Driver eget firma (så nei, jeg tegner IKKE gratis), hvor jeg jobber som illustratør, kunstner og designer.

  Er designer for babykolleksjonen ENGLATROLL, som vil bli lansert høsten 2012. Følg med:D

  Utenom alt dette jobber jeg som elevassistent på en ungdomsskole.
  Har også prøvd meg litt på webdesign og har tidligere jobbet som tatovør:)

  Tegning og hekling er mine to største lidenskaper, og fingrene mine klør dersom jeg ikke får brukt dem til å skape ting. Det går sjelden en dag uten at jeg holder på med ett eller annet prosjekt, og jeg har alltid flere prosjekter på gang samtidig. Skulle helst hatt flere timer i døgnet:P

  Håper du hadde ett hyggelig besøk inne på bloggen min, kom gjerne tilbake:) Kontakt: hege@heldesign.com

  xoxo Hege:)

leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger B L O G G L I
S T E N . N E T

bloglovin

Facebook

EtsyEplaArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits