Start Website Hekleblogg Crochetblog Videos Facebook Links

Kategori: Bloggdesign

Sånn!!! Da er det nye designet endelig ferdig:D

21.01.2011 @ 16:19 i Bloggdesign 14 kommentarer

Ihvertfall for denne gang:)
Jammen er det tidkrevende å jobbe med html- og css koder, jeg drømte tilogmed om dem i natt,haha:D

Har stort sett fått det meste på plass, det er noen flere ting jeg kommer til å fikse på etterhvert, men nå har jeg rett og slett ikke tid til mer, har oppdrag som kaller, så jeg sier meg fornøyd med slik det er  til nå:)

Jeg har jobbet litt med webdesign tidligere, men å lage design til en blogg er litt annerledes enn å lage design til en webside merket jeg, så jeg har hentet litt inspirasjon og lett etter diverse koder rundt om på nett, og blant andre så er det disse 3 bloggene under her jeg fikk mest ut av:

Christine Mysens Designhjelp Her finner du koder for det meste, veldig bra blogg:D
Bloggdesignet Det samme gjelder på denne bloggen:D
Silje - Bloggdesigneren
Her fikk jeg inspirasjonen til dropdown menyen over headeren min, men kodene er forøvrig hentet fra de to andre bloggene, litt fra den ene og litt fra den andre:) Hun har forresten noen flotte gratisdesign for dem som kunne tenke seg det, verdt å sjekke ut:D)

Det er mye hjelp å få på internett, men det lønner seg jaggu å kunne litt html- og css fra før. Jeg husker når jeg satte meg ned med det første gang, det føltes som en jungel av uforståelig pjatt,hehe:)

Nå får jeg gå tilbake til oppdragene som skriker etter meg. Jeg har en skisse til ett veggmaleri og ett portrett som må være ferdig innen søndag, og ettersom jeg har en liten gullklump på snart 10 år som krever sitt av oppmerksomheten min, så blir det ikke til at jeg kommer til å kunne jobbe konstant med disse oppdragene i helgen, så det er best å sette i gang nå mens han er opptatt med en kompis som er på besøk,hehe:))

Meld deg gjerne inn på Facebook siden min, der har jeg en konkurranse der du kan vinne ett digitalt portrett, og det er bare 23 medlemmer igjen før det blir trukket en vinner:)

xoxo,
Hege:))

Blogg-oppussing:)

20.01.2011 @ 17:34 i Bloggdesign 12 kommentarer

Jeg holder på å skrive html- og css koder for harde livet, så blir nok litt frem og tilbake med designet i dag, får bare håpe jeg får det slik jeg vil til slutt:)

Har tatt meg en liten pause fra skissen til veggmaleriet jeg skal male på Haukeland Sykehus, trenger å se på den med "nye øyne":) Er jaggu en utfordring å få dekket 6 meter med vegg:-o Men gøy er det:D

På mandag skal jeg skisse opp motivet med blyant, så håper jeg at sponsingen av maling går i boks, og at den går i boks fort, slik at jeg kan begynne å male snarest:)))

Og siden jeg ikke liker innlegg uten bilder, legger jeg ved ett par wip´s som jeg holder på med for tiden:) De som følger med på bloggen min har nok sett disse før, så beklager til dere, men jeg har ikke noe nytt å legge ut idag, så da er det bedre med "gamle" bilder enn ingen bilder i det hele tatt tenker nå jeg da:)


WIP av Johnny Depp som "Mad Hatter".
Dette bildet tegner jeg bare for gøy, det er så mange gøyale farger:DWIP av Nina & Nikita, datteren og den ene hunden til min kjære kusine, Kathrin:)


WIP av Charlotte Sørtveit.
Vi har inngått en "bytteavtale" og dette skal være ferdig til søndag:)Da får jeg fordype meg i koder igjen:)

xoxo,
Hege:))

NY HEADER OG OPPUSSING AV DESIGN:)

19.01.2011 @ 11:27 i Bloggdesign 6 kommentarer

Trengte en liten oppdatering av utseendet på bloggen min, og sånn ser det ut så langt.

Skal lese litt html- og css koder slik at jeg får en meny under headeren, men det får jeg ta en annen gang, nå må jeg tilbake til skissearbeidet til den 6 meter lange veggen jeg skal male på:-o

xoxo,
Hege:))

Slik får du GARANTERT flere lesere til bloggen din:D

13.01.2011 @ 18:51 i Bloggdesign 21 kommentarer

Og det funker faktisk også:D

Gå inn på linken under, registrer deg, og du har allerede gjort deg fortjent til 100 poeng, som igjen blir omgjort til 33 garanterte lesere:)

Det eneste du må gjøre er å lese andre sine blogger, og det gjør vi vel alle uansett:) ..og for hver blogg du leser tjener du da flere poeng, og flere poeng betyr enda flere lesere:D

Jeg registrerte meg igår kveld, og det har allerede resultert i at Bloggtrafik har sendt meg 110 nye lesere:D

Så klikk på linken under og registrer deg du også:D

 

Da setter jeg meg ned og tegner videre på bildet av Nina & Nikita..

Så langt har jeg kommet til nå:)xoxo,
Hege:))

Ny header:)

09.12.2010 @ 23:58 i Bloggdesign 10 kommentarer

Den er mekket sammen på 10 minutter, har altfor lite luft på toppen, ett par av bildene er uklare... trenger generelt å endre på det meste, men måtte bare oppdatere den gamle headeren, ettersom tegningen jeg hadde på den er over 10 år gammel:P

Så en litt bedre header vil komme etterhvert, når jeg får tid og ork til å gjøre mer med det enn de 10 minuttene jeg la i det nå.. until then får denne duge:)

 

xoxo,
Hege:))

HVORFOR FÅR JEG IKKE LASTET OPP NOEN BILDER???>:-(

10.09.2010 @ 15:53 i Bloggdesign 8 kommentarer
Holder på å klikke snart.. ser jo at andre får lastet opp bilder, så hvorfor i ******* får ikke jeg gjort det?? Har prøvd siden i går kveld, men ikke tale om!!:-s Noen som aner hva jeg kan gjøre???

HVORDAN FÅR JEG VIDEO PÅ BLOGGEN MIN??

12.03.2010 @ 10:42 i Bloggdesign 4 kommentarer
Hjelp!!! Skal legge ut ett par musikkvideoer av broren min fra YouTube og fra Facebook-gruppen hans, og jeg gjør som det står at jeg skal gjøre; jeg henter "embed-koden" for videoen jeg vil bruke, jeg legger den inn under html-redigering og klikker så "oppdater" , men videoen kommer ikke opp, får bare embed-koden:-s

Hvorfor går det ikke???:(xoxo,
Hege:)

Hjemmesiden min

BLOGLOVIN

01.03.2010 @ 09:23 i Bloggdesign 0 kommentarer
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1540724/heges-skisse---og-tegneblogg?claim=9k6uhgcpvjs">Follow my blog with bloglovin</a>

<a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0c1fc06a0124ba5b9a0f9ab23c1d0398ec9d3d38">Bloggurat</a>

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/973/bergen">Bergen</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>

Registrering på Bloglovin og Bloggurat:)
Nye tegninger
kommer senere idag:)


xoxo,
Hege:))

Hjemmesiden min

Noen som vet hvordan jeg kan vise flere innlegg på bloggen min???

25.02.2010 @ 22:37 i Bloggdesign 7 kommentarer
Det vises 10 innlegg på bloggen min, resten havner i arkivet.. men jeg har vært inne på andre sine blogger, og de har mye mer enn 10 innlegg nedover sidene sine, og det har jeg også lyst på!!!:)

Er det noen som vet hvor vi regulerer antall innlegg som vises??
Hadde satt veldig pris på om noen kunne hjelpe meg:))

xoxo,
Hege:))

Hjemmesiden min

WTF?? Hva i alle dager har skjedd med bloggen min?? :-o

17.02.2010 @ 18:54 i Bloggdesign 6 kommentarer
Plutselig er profilbildet og "litt om meg"-seksjonen som pleier å være oppe til høyre havnet helt under alle innleggene....?? Og alle bildene jeg hadde ned langs siden har havnet under det igjen...
Hvordan i alle dager har dette skjedd da?? Alt var jo helt i orden igår.. ?? :-o

Noen flere som har hatt lignende problemer eller??:-/

Får jo ikke lastet opp noen bilder jo:-s

13.02.2010 @ 17:38 i Bloggdesign 0 kommentarer

Fikk ikke tid til å legge ut noe mer i går, det går i ett hver gang jeg er på hjemtraktene, så dataen har jeg ikke fått pakket opp før nå:P ..har egentlig ikke tid til å blogge idag heller, men har bestemt meg for at jeg skal klare å poste ett innlegg til dagen.. jeg skal ihvertfall prøve:P

Men når jeg nå setter meg ned her for å poste ett innlegg så får jeg jo ikke lastet opp noen bilder jo!!!:-o Så ufattelig irriterende:-s Er det flere som har det samme problemet??:-s ..Jeg får prøve igjen om en times tid:)

xoxo,
Hege:))

Hjemmesiden min

Stikkord: bilder
 • HELdesign -
Tegneblogg/Artblog Bømlo
  Glad og kreativ jente, kommer fra Bømlo, men har bodd i Bergen de siste 4,5 årene.

  Driver eget firma (så nei, jeg tegner IKKE gratis), hvor jeg jobber som illustratør, kunstner og designer.

  Er designer for babykolleksjonen ENGLATROLL, som vil bli lansert høsten 2012. Følg med:D

  Utenom alt dette jobber jeg som elevassistent på en ungdomsskole.
  Har også prøvd meg litt på webdesign og har tidligere jobbet som tatovør:)

  Tegning og hekling er mine to største lidenskaper, og fingrene mine klør dersom jeg ikke får brukt dem til å skape ting. Det går sjelden en dag uten at jeg holder på med ett eller annet prosjekt, og jeg har alltid flere prosjekter på gang samtidig. Skulle helst hatt flere timer i døgnet:P

  Håper du hadde ett hyggelig besøk inne på bloggen min, kom gjerne tilbake:) Kontakt: hege@heldesign.com

  xoxo Hege:)

leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger B L O G G L I
S T E N . N E T

bloglovin

Facebook

EtsyEplaArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits